aircoplaatsers.be
TEL: 0477 / 34 16 86

LG airco systeem

LG standard plus

LG Standard Plus: Ontdek de grootse mogelijkheden van ons kleinste systeem

De RAC serie van LG is ideaal voor toepassingen in enkele ruimtes. Zoekt u een airco voor uw slaap-, woon of studeerkamer? Of voor uw kantoor- of bedrijfsruimte? De RAC wandunits van LG staan garant voor een perfect binnenklimaat, een prettige temperatuur en een aangenaam luchtvochtigheidsgehalte. Dankzij LG’s invertertechnologie werkt de Standard Plus vrijwel geruisloos en zeer energiezuinig. Nu ook met ingebouwde wifi.

Meer informatie >>>

LG dualcool

LG DualCool : Koele & gezuiverde lucht

Airconditioning en luchtreiniger in één. De LG DUALCOOL met luchtreiniger verfrist het huis met schone lucht en regelt tegelijkertijd de binnentemperatuur. De PM1,0-sensor activeert automatisch het filter dat vervolgens het fijnstof dat zich aan de vijf miljoen ionen hecht verwijdert.

Meer informatie >>>

LG artcool deluxe prestige

LG ArtCool biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit.

Onze superieure invertertechnologie biedt eersteklas koeling en verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen.

Meer informatie >>>

LG multi split

LG Multi Split Systeem: voor elke toepassing een geschikt systeem

Voor eigenaren van woningen of bedrijfsgebouwen met meerdere ruimtes is flexibiliteit een belangrijke factor in de keuze voor het beste verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem. LG’s Multi Split oplossing is ontworpen om deze eigenaren een passende oplossing te bieden. De Multi Split is ontworpen met het oog op efficiëntie in zowel kosten als energieverbruik. Gebruikers kunnen kiezen welke ruimtes met binnenunits worden uitgerust, waarbij extra units worden toegevoegd zonder dat daarvoor extra uitgaven aan een buitenunit vereist zijn.

Meer informatie >>>